AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak yetim sevindireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüze dokunmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak şifa bulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir