AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün sırtını kaşımak

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, çevresinin genişleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, canını sıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün sırtını kaşımak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yokluk içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt kaşımak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sırtı kaşımak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında sırtını kaşımak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir