AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsünü görmek

Kahve falında bir erkeğin göğsünü görmek

Kahve falında bir erkeğin göğsünü görmek malına gelecek zarara, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek göğsü emmek el üstünde tutulacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak hastalıklara şifa bulunacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin göğsünü görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin göğsü olduğunu görmek büyük bir başarının elde edileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir