AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsü olduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin göğsü olduğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin göğsü olduğunu görmek servet sahibi olacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsü olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek göğsü emmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına yorulur.

Kahve falında kıllı erkek göğsü görmek malların çoğalacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek göğsü görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir