AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin göğsünü görmek

Kahve falında erkeğin göğsünü görmek

Kahve falında erkeğin göğsünü görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, maddi olanaklarının artacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin göğsünü gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin göğsünü emmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir