AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek göğsü görmek

Kahve falında erkek göğsü görmek

Kahve falında erkek göğsü görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek göğsü gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında erkek göğsünde kıl görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin göğsünü emmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek kadın göğsü görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalettir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek göğsü görmek başarısının düşeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında erkek göğsü emmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir