AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elinden su içmek

Kahve falında babanın elinden su içmek

Kahve falında babanın elinden su içmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında babanın elinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Kahve falında babanın elinden su içmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne elinden su içmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında elinden su içmek hastaysa şifa bulacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek elinden su içmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında annenin elinden su içmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir