AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden su içmek

Kahve falında elinden su içmek

Kahve falında elinden su içmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, insanlara yardım edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elinden su içmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir veya yakın çevrenizden kişilerle birlikte yapacağınız planlara ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında babanın elinden su içmek işleri büyütme sürecine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek aydınlanacağına, rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında elinden su içmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, duymadığı sözleri duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden su içmek kişiye hep umut olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü elinden su içmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir