AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının elinden su içmek

Kahve falında bir kadının elinden su içmek

Kahve falında bir kadının elinden su içmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden su içmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın elinden su içmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, endişelerini silip atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir