AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek elinden su içmek

Kahve falında erkek elinden su içmek

Kahve falında erkek elinden su içmek hayatının ve planlarının bozulacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet eder.

Kahve falında erkek elinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış yöntemlerinizi değiştirmeniz veya hizmetlerinizi diğer kişilere sunmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek elinden su içmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının elinden su içmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden su içmek rahat bir döneme girileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü elinden su içmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir