AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın elinden su içmek

Kahve falında bir kızın elinden su içmek

Kahve falında bir kızın elinden su içmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, maddi durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek gördüyseniz:

  • Gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek elinden su içmek yeni şeyler deneneceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden su içmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölü elinden su içmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin elinden su içmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet eder.

Kahve falında anne elinden su içmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir