AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin elinden su içmek

Kahve falında erkeğin elinden su içmek

Kahve falında erkeğin elinden su içmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kırılan kalbin onarılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, zaaflarına kapılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin elinden su içmek küslükleri bitireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Kahve falında erkek elinden su içmek sevdiği birini kırmaya, işin düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinden su içmek para yatıracağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Kahve falında babanın elinden su içmek işlerine verimin hâkim olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinden su içmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden su içmek yetim sevindireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden su içmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir