AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zaferlere doymayacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan sarılmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir