AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalettir.

Kahve falında anne ayağı öpmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında anne ayağını öpmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında baba ayağı öpmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında el ve ayak öpmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yeni adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin ayağını öpmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağı öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında ayak altı öpmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir