AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Kahve falında sevdiğinin ayağını öpmek büyük fırsatların kapısını açacağına, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında anne ayağını öpmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, sorumlu tutacağına işarettir.

Kahve falında ölü ayağını öpmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı öpmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Kahve falında baba ayağı öpmek zorlanacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir