AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ayağı öpmek

Kahve falında ölü ayağı öpmek

Kahve falında ölü ayağı öpmek bol rızık sahibi olunacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü ayağı öpmek gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Kahve falında ölü ayağı öpmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağını öpmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ayağını öpmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin ayağını öpmek gönül kapılarının açılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek evleneceğinize, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir