AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği etekli görmek

Kahve falında bir erkeği etekli görmek

Kahve falında bir erkeği etekli görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği etekli gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında erkeğin etek giymek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği etekle görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek giymiş erkek görmek mutlulukların yarım kalacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında etek giyen erkek görmek malının ve kazancının tam olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek sorunlarını çözebileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği etekli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir