AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği etekle görmek

Kahve falında bir erkeği etekle görmek

Kahve falında bir erkeği etekle görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği etekle gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Kahve falında erkeğin etek giymek sevdiği birini kırmaya, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek giymiş erkek görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeği etekli görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği etekle görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeği etekli görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında etek giyen erkek görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir