AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin etek giymek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kot etek giymek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ticarette öne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı etek giymek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, istediği oranda da eğleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir