AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının etek giydiğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giymek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mini etek giymek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına inanılır.

Kahve falında siyah etek ceket giymek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir