AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin etek giymek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk etek giymek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında krem etek giymek tüm arzularının yerine geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına inanılır.

Kahve falında ipek etek giymek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir