AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin etek giymek

Kahve falında erkeğin etek giymek

Kahve falında erkeğin etek giymek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında erkeğin etek giymek gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin etek giymek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek varını yoğunu kaybedeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında okul eteği giydiğini görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi uzun etek giymek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında üst üste etek giymek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir