AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek giyen erkek görmek

Kahve falında etek giyen erkek görmek

Kahve falında etek giyen erkek görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek giyen erkek gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret eder.

Kahve falında etek giyen erkek görmek güzel bir hayat süreceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği etekli görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin etek giymek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği etekle görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etek giymiş erkek görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir