AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek giymiş erkek görmek

Kahve falında etek giymiş erkek görmek

Kahve falında etek giymiş erkek görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında etek giymiş erkek gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Kahve falında erkeğin etek giymek ağız tadının da kaçacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği etekli görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek birinin etek giydiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin etek giydiğini görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkeği etekli görmek kederlerinin son bulacağına, derde ve kedere düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etek giymiş erkek görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir