AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa tekme atmak

Kahve falında taşa tekme atmak

Kahve falında taşa tekme atmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşa tekme atmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında taşa tekme atmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneye tekme atmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, zafer ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Kahve falında arabaya tekme atmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yolunun açık olacağına işaret eder.

Kahve falında fareye tekme atmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında tekme atmak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında birine tekme atmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında babaya tekme atmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir