AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargaya taş atmak

Kahve falında kargaya taş atmak

Kahve falında kargaya taş atmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulur.

Kahve falında kargaya taş atmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler için takdir veya destek beklemeniz hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Kahve falında kargaya taş atmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bir hayvana taş atmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe taş atmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, aylık gelirinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında balıklara taş atmak ömrün uzun olmasına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareye taş atmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkiye taş atmak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Kahve falında göle taş atmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında insanlara taş atmak çok yükseleceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir