AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize taş atmak

Kahve falında denize taş atmak

Kahve falında denize taş atmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, onu isyan noktasına getireceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize taş atmak gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Kahve falında denize taş atmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında nehre taş atmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kurta taş atmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında pencereye taş atmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak sevinçli haberler geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklere taş atmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kediye taş atmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya taş atmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir