AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eli tutmak

Kahve falında bir eli tutmak

Kahve falında bir eli tutmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir eli tutmak gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak günaha gireceğine, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde kar tutmak bundan hayır göreceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Kahve falında kocasının elini tutmak bol dua edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında güvercini elinde tutmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde saç tutmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak maneviyatının çökeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın elini tutmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir