AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde saç tutmak

Kahve falında elinde saç tutmak

Kahve falında elinde saç tutmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde saç tutmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde saç tutmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında patron elini tutmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgilinin elini tutmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü eli tutmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Kahve falında evliyanın elini tutmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir