AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok üzüntü yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak hastalıklarını yeneceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın birinin elini tutmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir