AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercini elinde tutmak

Kahve falında güvercini elinde tutmak

Kahve falında güvercini elinde tutmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercini elinde tutmak gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret eder.

Kahve falında güvercini elinde tutmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında elinde güvercin tutmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak dertlerinin günden güne artacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında güvercini tutmak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında güvercin elde tutmak anne baba duaları alınacağına, esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin tutmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin tutmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir