AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın elini tutmak

Kahve falında bir kızın elini tutmak

Kahve falında bir kızın elini tutmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, bolluğun sürekli olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Kahve falında bir kızın elini tutmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık bir kızın elini tutmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızın elini tutmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın elini tutmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir