AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde elinle balık tutmak

Kahve falında denizde elinle balık tutmak

Kahve falında denizde elinle balık tutmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerinden de geri kalacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında denizden elle balık tutmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde elle balık tutmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elle balık tutmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında balık elle balık tutmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gölde elle balık tutmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, karlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir