AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine su tutmak

Kahve falında birine su tutmak

Kahve falında birine su tutmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine su tutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Kahve falında su içinde balık tutmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında su yılanı tutmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işarettir.

Kahve falında birine su tutmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su tutmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir