AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, fesada bulaşacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek maddi varlığının çoğalacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla fasulye görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye vermek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu kuru fasulye görmek kazancın katbekat artacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir