AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye görmek

Kahve falında kuru fasulye görmek

Kahve falında kuru fasulye görmek iyileşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Kahve falında pilav ve kuru fasulye görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, statü atlayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye piştiğini görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fasulye yemeği pişirmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında etli kuru fasulye pişirmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye satın almak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında pilav üstü kuru fasulye yemek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir