AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla fasulye görmek

Kahve falında çuvalla fasulye görmek

Kahve falında çuvalla fasulye görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, geniş bir ev satın alacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla fasulye gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çuvalla fasulye görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye pişirmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye yaprağı görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye yolmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye pişirdiğini görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir