AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek sıkıntılarını atacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla fasulye görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye pişirdiğini görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye almak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ticaretin önünün açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir