AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu kuru fasulye görmek

Kahve falında kurtlu kuru fasulye görmek

Kahve falında kurtlu kuru fasulye görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu kuru fasulye gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Kahve falında kurtlu kuru fasulye görmek bereketin ve verimin geleceğine, başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye dağıtmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye temizlemek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kuru fasulye görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında etli kuru fasulye yemeği görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Kahve falında tencerede kuru fasulye görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kuru fasulye görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir