AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek hastalıkların uzak duracağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla fasulye görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir çuval kuru fasulye görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında dalında yeşil fasulye görmek evlat sahibi olunacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında taze yeşil fasulye yemek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir