AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kuru fasulye ve nohut görmek rahatlığa ereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut fasulye görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye nohut görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında kuru nohut yemek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru nohut görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye yapmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir