AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasulye vermek

Kahve falında kuru fasulye vermek

Kahve falında kuru fasulye vermek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye vermek gördüyseniz:

  • Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz.

Kahve falında kuru fasulye satmak yetim sevindireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru beyaz fasulye görmek kaybettiği şeyi bulmasına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasulye ve pilav yemek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru fasulye yediğini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye yemek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çuvalla kuru fasulye görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir