AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşine tokat atmak

Kahve falında kardeşine tokat atmak

Kahve falında kardeşine tokat atmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında kardeşine tokat atmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında kardeşe tokat atmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşine tokat atmak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşten tokat yemek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polise tokat atmak güzel haberler alınacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarını atacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kıza tokat atmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir