AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu yeşillik görmek

Kahve falında akarsu yeşillik görmek

Kahve falında akarsu yeşillik görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayaller kurulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsu yeşillik gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında yeşillik akarsu görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek onlara galip geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil akarsu görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuya taş atmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek hem itibar edineceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir