AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik akarsu görmek

Kahve falında yeşillik akarsu görmek

Kahve falında yeşillik akarsu görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik akarsu gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik akarsu görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil akarsu görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda el yıkamak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında temiz bir akarsu görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir