AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuya taş atmak

Kahve falında akarsuya taş atmak

Kahve falında akarsuya taş atmak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında akarsuya taş atmak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Kahve falında akarsuya taş atmak çok büyük paralar kazanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında akarsuda çamaşır yıkamak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuda su içmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında akarsuya dalmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derin akarsu görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir