AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda balık avlamak

Kahve falında akarsuda balık avlamak

Kahve falında akarsuda balık avlamak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kötü yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak gördüyseniz:

  • Olan bitene yeni bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

Kahve falında akarsuda balık avlamak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide balık avlamak bol muhabbette kalacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük balık avlamak isabetli adımlar atacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında balık avlamak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla balık avlamak harcama gücünün artacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek kazancında bereketin artacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Kahve falında yunus balığı avlamak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir