AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik ve akarsu gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil akarsu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik akarsu görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş akarsu görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında akarsudan abdest almak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, aile hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsudan geçmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir