AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil akarsu görmek

Kahve falında yeşil akarsu görmek

Kahve falında yeşil akarsu görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, umutlarının kırılacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil akarsu gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik akarsu görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil akarsu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsu ve yeşillik görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında göl akarsu görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında akarsuda abdest almak bereketin geleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir