AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsudan geçtiğini gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında akarsudan geçtiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Kahve falında akarsuyun içinde yürümek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsuda yıkanmak hayırlı kapıların açılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında barış akarsuyu görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda yürümek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir